De mooiste Kerstwinkel.

De mooiste kerstwinkel. Je ontdekt de prachtigste dingen die dagen van traditie en verbinding decoreren. Decoratie uit de noord Europese traditie, handgemaakt, met aandacht, mooier vind je niet. Gemaakt door kleine leveranciers, hobbyisten, eenmanszaken. Ambachtelijk houtwerk of glasblaaskunst uit het Duitse Ertsgebergte, Scandinavië, Italië of Rusland.

Kerst is voor mij de mooiste tijd van het jaar! Elkaar verblijden met presentjes, je mooiste servies eindelijk op tafel, samen koken, en genieten van de heerlijkheden. Je vindt hier de mooiste dingen die die dierbare momenten prachtig aankleden en onvergetelijk mooi maken.

Wiebkes Weihnachten kent vanaf 2015 4 pop up winkels in Den Haag, en drie jaren in Amstelveen. Dit jaar even geen winkel want de kindjes hebben iets meer aandacht verdiend nu ze zo klein zijn. Dit jaar vind je Wiebke op de Lindengrachtmarkt in Amsterdam, de Kerstmarkt in Haarlem 7 en 8 december en in de Wintervillage in Laren 20, 21 en 22 december. Tot dan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *