De Wereld Mooier Maken

Wie Wij Zijn

Welkom bij Wiebke’s Weihnachten!

Ik ben Wiebke ben getrouwd met Harmen en moeder van Sebastian (7 jaar) en Elise (2). Ik ben geboren in Duitsland en mijn vader is getrouwd met een Deense vrouw. Dit waren de belangrijkste invloeden op mijn Kerst waarmee ik ben opgegroeid. Nadat ik heel veel Kerstwinkels bezocht heb, is de wens ontstaan om zelf een authentieke Kerstbeleving te geven in mijn eigen winkel. In 2015 heb ik de eerste pop up winkel geopend. Een eigentijdse Duits / Scandinavische Kerstwinkel met oog voor authenticiteit en traditie.

De eerste winkel was op Den Haag Centraal Station en de volgende kent u misschien uit het Stadshart in Amstelveen. Het was erg leuk en een groot succes!

De webwinkel groeit steeds verder en maakt het compleet met seizoens-decoratie, cadeaus en de zachtste knuffels van Bukowski Design. We proberen de verzendkosten laag te houden en natuurlijk kun je op de markten of in Amstelveen ophalen. Ligt het op de route, kan het zelfs zo zijn dat ik het even zelf langsbreng. Graag tot ziens !

Sinds 2015 werk ik intensief met de producten van Hellmann. Sinds augustus 2017 mag ik mij de trotse vertegenwoordiging noemen van Hellmann Versand in Amsterdam en omstreken. Dat betekent dat u ook B2B de producten van Hellmann (oa. Starlights, Leuchtgläser en carrousels) bij mij kunt inkopen. Neemt u vooral contact op voor informatie en een persoonlijk advies.

c_column]